Kategoriat

Referenssit

”Tanja on energinen, luonteva luennoitsija, sai vaikean asian ymmärrettävään muotoon ja laittoi ajatuksia liikkeelle. Kiitos!”

“Aivan ihanan hulppea  tyyliterapiapäivä. Oikeasti hyviä vinkkejä ja käyttökelpoisia. Hyvä tyyli vetää- rohkaiseva. Lämmin ja turvallinen tunnelma.”

”Tunteita nostattava koulutusilta. Nainen, joka sai osallistujista esiin parhaan! Hymy ja kyynel.

Tahdotko tietää enemmän? No jottei tieto perustu vain mutu-tuntumaan olen koonnut tähän saamaani palautetta tekemistäni töistä. Tosin huomaan etten ole tätä osiota aktiivisesti päivittänyt ensimmäisen vuosien jälkeen ja pahoittelen sitä.  KLIKKAA ja katso mitä Voimavarastosta ollaan sanottu!


PALVELUNOSTAJIEN JA ENTISTEN ESIMIESTEN PALAUTETTA MINUSTA JA TYÖTAVAVASTANI

”Kouluttajana ja työhönvalmentajana Tanja on omalla valloittavalla persoonallisuudellaan saanut aikaan hyviä tuloksia. Hänen toimintatapansa on asiakaslähtöinen, empaattinen, kannustava ja hän hallitsee dialogin keinot. Työnhakuvalmennusten vetäjänä hän on saanut kurssilaisilta erittäin hyvät arvostelut, ja useat kurssin osallistujat ovat edenneet konkreettisesti kohti tavoitettaan työllistyä. Tanja Joupilla on rohkeutta kantaaottavaan työotteeseen, asiakkaan eduksi. Hän osaa laittaa persoonansa peliin haastavissakin tilantissa ja näin motivoida asiakkaita. ” – Johanna Talvitie, yksikön vastaava, Seinäjoen työvoiman palvelukeskus

”Tanja Jouppi on kouluttajana energinen, innokas, innostava ja ihana.  Tanjan energisyys tarttuu ja hän saa asiakkaita motivoitua löytämään uusia ja parempia ratkaisuja elämäntilanteen parantamiseksi. Mahdollisuuksien maja -työnhakuvalmennuksista asiakkaat ovat antaneet erittäin hyvää palautetta ja olleet tyytyväisiä ohjaukseen. Tanjaa on helppo lähestyä ja hänelle on myös helppo purkaa tunteitaan. Tanjalla on kuuntelun jalo taito ja hän ottaa ihmiset aidosti vastaan.  Tanja on kuitenkin tarpeen mukaan myös suora ja jämpti. Suosittelen Tanjaa kouluttajana ja ohjaajana oikein lämpimästi.” – Pirita Karjala, työvoimaohjaaja, Seinäjoen seudun työ- ja elinkeinotoimisto

”Työnhakuvalmennus toteutui loistavasti. Yhteistyövalmentaja Tanja Joupilla on kyky nähdä asiakkaan kokonaistilanne ja ymmärtää myös yhteistyön merkityksen asiakkaan kannalta. Ryhmässä asiakkaat pääsivät alkuun elämänhallinnassaan ja päättyessään Tanja saattoi heidät turvallisesti takaisin työvoimtoimiston asiakkuuteen. Toiminta oli puolin ja toisin avointa ja luottamuksellista.” – Anna-Elina Savolainen, työvoimaneuvoja,  Seinäjoen seudun työ- ja elinkeinotoimisto

”Työnsä Tanja tekee tunnollisesti, laatua ja huolellisuutta noudattaen. Hän kunnioittaa asiakastaan ja ottaa useita tekijöitä neuvotteluissa huomioon. Hän on saanut hyvää palautetta palvelunostajien taholta, viranomaisverkostolta sekä työvalmennuksen asiakkailta. Tanjassa yhdistyvät tekeminen ja taito, tekemisen ilo ja ilon välittäminen kanssakuulijoille.  Tanjan vahvuuksia ovat ilmaisutaidolliset aiheet, vuorovaikutukselliset taidot, omien vahvuuksien pohtimisen aiheet, voimavarojen eheytymisen ja voimaantumisen kohentumisen aiheet, viranomaistyö asiakasverkostossa, hankalan asiakkaan kohtaaminen ja positiivisen ja ratkaisukeskeisen ajattelun ja toimimisen taito” – Maarit Vinni, lähiesimies, vuosina 2005-07

” Tanjalla on ilmiömäinen kyky seurata ryhmässä tapahtuvia asioita, ja hyvin nopeasti saada ryhmä innostumaan kulloinkin esillä olevasta asiasta. Tanja esiintyy luonnollisesti ja mielellään erilaisissa ryhmätilanteissa. Yksilökeskusteluissa osallistujien kanssa Tanja saavutti nopeasti osallistujien luottamuksen, ja sai usein selville henkilön työttömyyden taustalla olevia syitä, jolloin niihin pystyttiin myös tarttumaan. Yrittäjäyhteistyö sujui Tanjalta myös erinomaisesti. oleellista oli se, että Tanja rohkaisi osallistujia ”puhumaan omasta puolestaan.” Tanjalla on erinomaiset ihmissuhdetaidot, kyky tulla toimeen ihmisten kanssa. Elämänkokemus näkyy mm. sillä tavalla, että Tanja  näkee helposti uusia, luovia ratkaisuehdotuksia haastaviin tilanteisiin” – Teea Ekola, työpari ja esimies, vuosina 2005-2007

STAILAUSPALAUTTEITA

Mailis Karlsson, Seinäjoki: ”Olen tiennyt tyylini, jossa viihdyn… mutta kummasti aina vain kaapistani on löytynyt käyttämättömiä vaatteita 🙂   Värivalikoimakin on supistunut vuosien saatossa…mustaan. Koruja ja huiveja löytyy, kaiken värisiä ja kokoisia…mutta etenkin huivit ovat pysyneet visusti kaapissa.Tarvitsin ammattilaisen apua ja sitä sain! Tanja otti minusta valokuvia ennen ja jälkeen stailauksen sekä kaupassa erilaisten vaatekokonaisuuksien kanssa. Sitten oli vuorossa yhteinen ilta vaatekaapillani ts. vaatekaapin tyhjäys ja ”nostalgiavaatteiden”poistaminen vaatekeräykseen.Kokeilin kaikki vaatteeni vuorotellen peilin edessä ja stylistini lempeästi kehoitti minua katsomaan itseäni peilistä 😉 Peiliin katsominen ja Tanjan terävät huomiot rohkaisivat minua luopumaan isosta osasta sopimattomia vaatteita.Tanjan opastuksella ja opetuksella olen oppinut valitsemaan itselleni ja kropalleni sopivat muodot, pituudet, värit ja tyylit. Kiitos Tanja ammattitaidostasi ja siitä, että olet auttanut minua itseni hyväksymisen tiellä!”

– Tyyli & Taju illan osallistuja, Hollola, 2010: ”Eloisa esiintyjä, varmat otteet, vakuuttavia tyylivinkkejä sekä tajuntaan menevää, kuitenkin asiallista puhekieltä, kaiken kaikkiaan hauska ilta.”

-stailattava, Pekka Unkuri, Ylihärmä, 2010: “Olen hämmästynyt miten paljon uusia asioita löysin itsestäni Tanjan avulla! Olen todella kiitollinen! Kiitos hienosta ja ammattitaitoisesta avustasi stailauksessani.  Olen todella tyytyväinen uuteen olemukseeni.”

-Railakkaan naisryhmän palautetta tyhypäivästään, Seinäjoki, 2011

 • ”Tyyli  & Taju ” pläjäys iltapäivä oli hyvä. Herätti huomaamaan monia asioita tyylistää toisin. Rentoutti.”
 • ”Asiantunteva, rohkea pläjäyttäjä”
 • ”Kaikenkattava, tuli mukavalla tavalla esille eri näkökulmien kautta tyyli ja taju. Kerrankin sai istua ja miettiä vain itseä. Eikä vain silloin, kun etsii kaapista sopivia yhdistelmiä”
 • ”Asiaa tuli hyvän huumorin säestyksellä. Hyviä huomioita ja teräviä havaintoja. Minuun ja meidän porukkaan sopiva tyyli! Kiitos!””
 • ”Mielenkiintoinen, avartava ja ajatuksia herättävä kokemus. Asiantynteva, rohkea pläjäyttäjä. Mahtava iltapäivä”
 • ” Kolme tuntia hurahti ihan huomaamatta. Mukavaa rentoa meininkiä, hyviä havaintoja ja havahduttavia kommentteja. Jäi mukava positiivinen tunnelma sekä paljon ”eväitä,” joita voi tulevaisuudessa käyttää.

-Yllätyksenä syntymäpäivälahjaksi stailauksen saanut  Sirpa 59v., Seinäjoki, 2011:

 • ”Kiva ja ihana päivä, vähän jännittäväkin. Tanja on ihana, innostunut ja innostava. Serkku kehui uutta puseroani ja sanoi sen hoikentavan 20 kg ja tytär kehui uuden puseron saavan silmäni entistä sinisimmiksi. Suosittelin ystävillenikin.”

Koskelan Perhekodin naisten tyhypäivän 6.11.2012 palautteita Tyyliterapiasta:

 • ”Aivan ihanan hulppea päivä. Oikeasti hyviä vinkkejä ja käyttökelpoisia. Hyvä tyyli vetää- rohkaiseva. Lämmin ja turvallinen tunnelma. Voisin ajaella haluavani jatkokurssin!,”
 • ”Mielenkiintoinen tyylipäivä. Sai paljon vinkkejä omaan tyyliin. Uutena asiana tuli vastaan värit mitkä sopii ja mitkä ei. Kiitos mukavasta ja rennosta tyylipäivästä.”
 • ” Rentoa, mukavaa. Positiivinen tunnelma, uskalsi sanoa miltä tuntui ja mitä ajatuksia heräsi. Lisäsi rohkeutta olemaan minä!”
 • ”Itse tuntoa nostavaa omaan tyyliin tutustumisesta. Naiseus ”löytyi” taas pitkästä aikaa. Sai rohkeutta olla naisellisempi”

-Voimavaraston stailausarvonnan  voittaja, Sansu. 23.3.2013

 • Meitä oli kuusi naista, jotka emme yhtään osanneet varautua tulevaan iltaan ja täytyy sanoa, että Tanja osaa yleisönsä ottaa. Hän yllätti meidät positiivisesti ammattitaidoillaan stailauksesta sekä luennoitsian taidoillaan. Välillä vallitsi suuri hämmästys ja välillä raikui hermoton nauru. Suosittelen Tanjan stailausiltaa! ”Nauru kiihdyttää verenkiertoa, pullistaa rintaa, terästää hermoja, puhaltaa hämähäkinverkot pois aivoista ja tekee koko elimistölle uudistavan suursiivouksen” (sivu huomautuksena: ja Tanjan stailauksen jälkeen tulee varmaan tehtyä suursiivous myös omalle vaatekaapille) =) Kiitos Voimavarasto !

HYVINVOIVA MARKKINOINTI eli TUOTTEISTAMINEN JA MARKKINOINTILUENNON PALAUTETTA

Sosiaalipedagogisen Hevostoiminnan koulutuksen osallistujat, Etelä-Pohjanmaan  Opisto 12.12.2014, Ilmajoki:

 • ”Kiitos riemastuttavasta illasta, joka toi aivan uudenlaisen näkökulman markkinointiin, vakavasta, vaikeasta ja hankalastakin markkinoinnista tuli ilon, riemun, onnellisuuden ja hyvinvoinnin markkinointi, joka toimii oman persoonan voimalla! Kiitos vielä!”
 • ”asiastaan innostunut, räiskyvä persoonallinen tyyli tuoda asiansa muille”
 • ”Pidin kovasti luentosi rakenteesta. Tapasi olla meidän kanssa oli mukavan rento ja kannustava. Eihän se markkinointi ehkä niin vastenmielistä loppu viimein olekaan J”
 • ”Pidin tavastasi ohjata ja tuoda asiat ”lähelle”. Markkinointi ei ollut ollenkaan pelottavaa/tylsää. Sain palautteen markkinointipuheesta heti, ja uskon että sain siitä paljon irti- Sen avulla pystyn markkinoimaan omaa toimintaani enemmän tai saan keinoja siihen. Kiitos!
 • ”markkinointi voi olla tällaista- oivallus
 • ”tehtäviä jotka haastoi miettimään”

-Sosiaalipedagogisen Hevostoiminnan koulutuksen osallistujat, Etelä-Pohjanmaan  Opisto 13.9.2013, Ilmajoki:

 • Kiitos tunteita herättäneestä illasta. Ihanaa, että aloitimme keskittymisharjoituksella. Todentui myös käytännössä että eniten oppimista tapahtuu omalla epämukaviisalueella.
 • Kiitos huikeasta voimaannuttavasta illasta, joka sisälsi suuria tunteita ja samalla rauhallista läsnäoloa. Todellakin epämukuusalueella tapahtuu paras oppiminen/syntyy parhaat oppimiskokemukset. Tykkäsin tyylistäsi -persoona pelissä!
 • Olen positiivisesti yllättynyt, kuinka markkinointia voi opiskellla näin eri tavalla. Ilta toi paljon uusia ajatuksia sekä nosti pintaa suuria tunteita, joita ei pystynyt hillitsemään. Se antoi myös aivan uudenlaisen mallin ajatukselle kuinnka myydä tuotetta joka ei välttämättä ole varsinainen ”tuote” vaan toimintaa, jota rakastan tehdä.
 • Tuotteistaminen ja markkinoinnnin tunnit olivat positiivinen yllätys. Tunnit olivat tunteita herättäviä, oman itsen tutkiskelua sekä antoi paljon potkua ja ajatuksia omaa toimintaa suunniteltaessa. Persoona oli aivan upeasti pelissä!
 • Oli erilainen markkinointi-ilta, hyvällä tavalla! Sain paljon ajateltavaa. Oli myös ihana kuulla, että ”saan” olla oma itseni myös markkinoidessani ”rakasta ideaani”. Saan olla inhimillinen ihmine eikä tarvitse olla tehokas myyntitykki. Kiitos tästä näkökulmasta!
 • Piristävä markkinointipläjys avasi omat silmät näkemään oman persoonan vahvuuden ja heikkoudet. Persoona peliin! Vahvistit uskoa oman toiminnan onnistumiselle, kiitos!
 • Ajattelua herättävä, tunteita herättävä. Omien ajatusten vahvistaja. Syväluotaava katsaus itseeni. Hyvä rouhoittumiskeino saatiin. Mietittiin oman alan myyntisanoja. Selkiytti omia ajatuksia. Kiitos!

-Sosiaalipedagogisen Hevostoiminnan koulutuksen osallistujat, Etelä-Pohjanmaan  Opisto 20.4.2012, Ilmajoki

 • ”Sain paljon ajateltavaa. Tanja avustuksella sain ja jouduin kaivelemaan itsestäni uusiakin puolia. Tykkäsin, oli mukavaa kuunnella ja saada esimerkkejä. On voimaannuttavaa kuunnella energista ja pirteää ”puhujaa”
 • ”Ihana ilta. Olet todella ihana kouluttaja. Ilta antoi paljon ideoita ja ajattelemisen aihetta. ”
 • ”Ilta sinun ja muun ryhmän kanssa oli tosi iloinen, rohkaiseva ja opettavainen. Sain paljon ajateltavaa ja hyviä kehitysideoita. Opin ettei minun tarvitse olla täydellinen ollakseni silti ammattilainen omalla alallani. Kiitos!”

-Sosiaalipedagogisen Hevostoiminnan koulutuksen osallistujat, Etelä-Pohjanmaan  Opisto 5.10.2012, Ilmajoki:

 • ”Suurkiitos eilisestä! Olen aina kammoksunut kaikkea myyntiin ja markkinointiin etäisestikään liittyvää. Lähestyin siis itse teemaa sellaisesta takahampaita kirsitävästä vastentahtoisuudesta. Vaan voi pojat, kylläpä heti onnistuit avoimen, rehevän elämäniloisella asenteellasi sulattamaan kaikki vastusteluni! Ei auttanut kuin tulla mukaan ja nauttia kyydistä. Ilta oli valtaisan ilhduttava täynnä oivalluksia, välähdyksiä ja säpinää. Jäi vahva tunne paitsi omasta osaamisesta, myös siitä että tämähän on myös kivaa -ei välttämätön kipukohta muuten ihanassa ammatissa. Aivan valtavat kiitokset siitä että olet”
 • ”Iloista, rempseää, mutta asiapitoista tekstiä. Ajatuksia herättelevää. Erittäin hyvä ote ryhmään. loit nopeasti tunnetilan, jossa on helppo olla ja oppia. Löysit nopeasti ryhmästä eri tunnetiloissa olevat henkilöt ja pystyit hyödyntämään tätä onnituneesti tilanteessa.”
 • ”Tunteita nostattava koulutusilta. Nainen, joka sai osallisujista esiin parhaan! Hymy ja kyynel. :-)”

-Sosiaalipedagogisen Hevostoiminnan koulutuksen osallistujat, Etelä-Pohjanmaan  Opisto 16.9.2011, Ilmajoki:

 • ”Räväkkä ja iloinen voimavarojen jakaja”
 • ”Oman toiminnan markkinoinnnin suunnittelu korostui ja herätti ajatuksia”
 • ”Energinen, luonteva luennoitsija, sai vaikean asian ymmärrettävään muotoon ja laittoi ajatuksia liikkeelle. Kiitos! 🙂
 • ”Innostava, positiivinen, herättelevä tapa esittää asioita 🙂 Helposti kuunneltavaa ja mukaansa tempaavaa”
 • ”Oikein hauskaa, opetuksellista… Elämys :-)”

TYÖHYVINVOINTIA TYYLITELLEN  PALAUTETTA

Lapuan kristillinen opisto, koulunkäynninohjaajien / koulunkäyntiavustajien koulutus- ja virkistyspäivät 12.3.2015

 • ”Saimme hyvää palautetta (kaitopäivistä) ja erityisesti sinun osuutesi sai paljon kiitosta! Työssäjaksaminen kiinnostaa aina ja sinun osuutesi oli palautteiden pohjalta ”todellinen tressinpurkaja”

Jalasjärven kunta/ruokapalvelun naiset  ”pikkujoulut” 11.1.2012, Jalasjärvi :

 • ”Kiitos viimeisestä. Ilta oli mukava. Positiivista palautetta tuli seuraavana aamuna. Muutamia kommentteja”
 • ” Tärkeää asiaa, joka oli mukana hauskassa esityksessä”
 • ”Huomenta Ihana nainen (yhden keittiön aamutervehdys)”

-Tyhypäivä Ilmajoella 15.2.2012, Mikeva:

 • ”Mukava tuntea työkaverit toiselta näkökantilta. Ideoita arkeen pienillä yksinkertaisilla asioilla. Mukava iltapäivä. Yhteishenkeä parantava”
 • ”Kannustavaa, rohkaisevaa, vapauttavaa ja riemukasta”

-Koskenkorvan Hevoostalli, tyhypäivä, 3.4.2012, Koskenkorva:

 • ”tuli sisäinen oivallus omasta ulkonäöstä”
 • ”virkistävä, ajatuksia herättävä, energinen ja uusia näkökulmia avaava. Tekis varmaan hyvää miehillekin vahvistaa omaa itseä”
 • ”kiitos tsemppauksesta, vinkeistä, neuvoita ja kehuista 🙂 Oivalluksia löytyi, ehkä käytän jotain muutakin kuin mustia vaatteita kulkiessani. Taidan koittaa olla välillä rohkeasti nainen ja nauttia siitä. :-)”

-Palautetta Ilmajoen, Kurikan ja Jalasjärven osallistujilta koonnut Seija Luoma-Keturi, siivoustyönjohtaja, Ilmajoen kunta, Puhtauspalvelut 6.6.2012, Ilmajoki:

 • ”Kaikkialta kuuluu vain hyvää. Kurikasta tuli vain positiivista palautetta ja  paineita löytää ensi vuodeksi yhtä hyvä kouluttaja. Meidän naiset on kaikki kehunut. Nyt naiset istuivat ihan mielellään koko päivän, kun oli hyvää kuultavaa. Tavallisesti istuminen on myrkkyä, kun ovat tottuneet päivän mittaan liikkumaan koko ajan. Moni on todennut, että laittoi nainen itsensä todella likoon varsinkin loppuosiossa ja tykättiin, kun oli näitä tyylivinkkejä mallin kanssa.  Niin kun sulle sanoinkin ei tullut työasiat mieleen, tämäkin tuli monelta kuten, että ei tarvinnut kelloa katsella, ei käynyt aika pitkäksi. Kaikki viihtyivät hyvin. ”

VUORO­VAIKUTUS­KOULUTUS­PALAUTETTA

-Sedun Pajoilta Urille -kehittämishanke (ESR)/ projektipäällikkö Tarja Puskala ja uraohjaaja Annukka Haapa-aho. Seinäjoki, 2.4.2012

 • ”Tanja Jouppi on ollut pidetty valmentaja (Sedun Työnhaun teemapäivät , valmistuvien nuorten ryhmät ja työpajojen koulutustilaisuudet -kaikissa aiheena vuorovaikutus). Hän tulee nuorten kanssa hyvin toimeen ja saa heidän luottamuksensa. Lisäksi elämänkokemus ja innostamisen taito ovat olleet suureksi hyödyksi koulutuksia ja teemapäiviä toteutettaessa. Nuoret ja työpajojen  asiakkaat ovat antaneet hyvin positiivisen palautteen Tanja Joupin valmennuksesta.”

Otteita osallistujien palautteista Sedun Pajoilta Urille -kehittämishankkeen vuorovaikutuskoulutuksista, 2.4.2012

 • ”tärkeitä asioita, joita ei joka päivä tule todellakaan ajateltua saati sitten ymmärrettyä”
 • ”antoi ajatuksia tämän hetkiseen tilanteeseen
 • ”tosi mahtava kuulla elämän kokemuksia kuinka voi käydä”
 • ” jaksoi hyvin kuunnella vaikka ei ollut mitään av- ym. välineitä käytössä. Omat esimerkit hyviä ja todensivat asian”
 • ”tosi mahtava tyyppi, tuli kyllä kuunneltua!”